Mail ons info@dereclamemakers.nl
of bel 030 241 20 81 op werkdagen
van 07.30 – 17.30 uur

Wij zijn de Reclamemakers

Vertrouwde vertalers, visuele ontzorgers

Al meer dan 20 jaar zijn De Reclamemakers de vertrouwde vertalers van de visuele uitstraling van een grote groep tevreden merken en bedrijven. Wij verzorgen het hele traject, van advies en planning tot uitvoering en nazorg. Voor ieder project stellen wij een team op maat samen: vakmensen die met elkaar staan voor de hoogste kwaliteitsstandaard en een perfect eindresultaat. Met uw keuze voor De Reclamemakers heeft u straks overal dezelfde gewenste uitstraling en profiteert u van een optimale merkbeleving – op al uw locaties, uitingen, voertuigen en evenementen.

Onze werkwijze

De sleutel tot het succes van De Reclamemakers is onze eenduidige, heldere aanpak voor ieder project, klein of groot. Met deze unieke werkwijze hebben we altijd zicht op onze kwaliteit en is ieder project beheersbaar, betaalbaar en effectief. Stap voor stap gaan we voor het beste resultaat:

  • technische analyse van ondergrond, situatie of toepassing
  • kiezen van technieken en materialen voor voertuig, gebouw, product of evenement
  • calculeren en bespreken van het kostenplaatje
  • doorvertalen van ontwerpen op basis van aangeleverd materiaal of huisstijlgids
  • selecteren van geschikte partners en leveranciers
  • vastleggen van planning, garanties en kwaliteitsnormen
  • inkopen, produceren en voorbereiden van benodigde materialen
  • leveren en monteren op locatie of in onze productiehal
  • archiveren van bestanden, foto’s, kleurproeven en maattekeningen van de uitvoering
  • nazorg, schadeherstel of demontage van geleverde diensten en/of producten

Goede samenwerking

Doen waar je goed in bent, dat is ons streven. Daarom werken wij altijd nauw samen met onze klanten en partners. Wij behouden het overzicht en waar nodig vullen onze partners ons aan op de gebieden waarin zij specialist zijn. Door deze slimme manier van werken kunnen wij elk project succesvol uitvoeren. U profiteert zo van de meerwaarde van goede samenwerking en van de kracht van onze transparante werkwijze.

Kies voor kwaliteit: 3M Select Gold Partner

Naast het Keurmerk Erkend Signbedrijf van brancheorganisatie Si’Bon en de status van Erkend Avery Supplier, zijn wij officieel 3M Select Gold Partner. Daarmee voldoen wij aan de strikte vereisten voor hardware, systeem- en softwarecomponenten, kwaliteitscontrole, productiefaciliteiten, capaciteit en technische vaardigheden van onze medewerkers. Deze erkenning staat verder onder meer voor de 3M MCS Garantie, de meest uitgebreide garantie in de grafische industrie. Ook kunnen wij 3M’s grafische folies snel en kosteneffectief leveren én monteren voor uw project. Of het nu gaat om uw voertuigen, gebouwen, producten of evenementen. Met uw keuze voor een 3M Select Graphic Provider Gold Partner bent u er dus zeker van dat uw grafische en print- en signeisen bij De Reclamemakers in veilige handen zijn.

Bewust duurzaam

De Reclamemakers kiezen bewust voor de meest duurzame materialen en technieken. Dat is niet alleen minder belastend voor het milieu, u kunt ook extra lang gebruik maken van de middelen die wij voor u maken. Daarbij kiezen we voor innovatieve oplossingen. PVC vrije folies bijvoorbeeld, van een technologisch zeer hoog niveau, beter voor het milieu en met een extra lange levensduur.

Werken bij De Reclamemakers

We hebben een hecht team van nieuwsgierige, toegewijde en getalenteerde mensen opgebouwd. Elk afzonderlijke goed getraind op zijn gebied. Van voorbereiding tot uitvoering. Ieder van ons brengt op een project een uniek perspectief met zich mee. Allen met hetzelfde doel; ontzorgen.

Voor uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar de volgende collega’s:

Allround signmedewerker

De Reclamemakers maken het.
Mail naar info@dereclamemakers.nl of
bel met 030 241 20 81