Mail ons info@dereclamemakers.nl
of bel 030 241 20 81 op werkdagen
van 07.30 – 16.30 uur

Wij zijn de Reclamemakers

Vertrouwde vertalers, visuele ontzorgers

Al meer dan 20 jaar zijn De Reclamemakers de vertrouwde vertalers van de visuele uitstraling van een grote groep tevreden merken en bedrijven. Wij verzorgen het hele traject, van advies en planning tot uitvoering en nazorg. Voor ieder project stellen wij een team op maat samen: vakmensen die met elkaar staan voor de hoogste kwaliteitsstandaard en een perfect eindresultaat. Met uw keuze voor De Reclamemakers heeft u straks overal dezelfde gewenste uitstraling en profiteert u van een optimale merkbeleving – op al uw locaties, uitingen, voertuigen en evenementen.

Het is onze missie om uw organisatie zichtbaar te maken. Dat is wat we doen en waar we goed in zijn. Via resultaatgerichte, visuele reclame bereiken wij elke dag uw doelgroep. Een klantgerichte aanpak met de mentaliteit om flexibel te zijn, snel te schakelen en altijd te gaan voor de hoogst mogelijke kwaliteit, zit in onze DNA.

Onze werkwijze

De sleutel tot het succes van De Reclamemakers is onze eenduidige, heldere aanpak voor ieder project, klein of groot. Met deze unieke werkwijze hebben we altijd zicht op onze kwaliteit en is ieder project beheersbaar, betaalbaar en effectief. Stap voor stap gaan we voor het beste resultaat:

  • technische analyse van ondergrond, situatie of toepassing
  • kiezen van technieken en materialen voor voertuig, gebouw, product of evenement
  • calculeren en bespreken van het kostenplaatje
  • doorvertalen van ontwerpen op basis van aangeleverd materiaal of huisstijlgids
  • selecteren van geschikte partners en leveranciers
  • vastleggen van planning, garanties en kwaliteitsnormen
  • inkopen, produceren en voorbereiden van benodigde materialen
  • leveren en monteren op locatie of in onze productiehal
  • archiveren van bestanden, foto’s, kleurproeven en maattekeningen van de uitvoering
  • nazorg, schadeherstel of demontage van geleverde diensten en/of producten

Goede samenwerking

Doen waar je goed in bent, dat is ons streven. Daarom werken wij altijd nauw samen met onze klanten en partners. Wij behouden het overzicht en waar nodig vullen onze partners ons aan op de gebieden waarin zij specialist zijn. Door deze slimme manier van werken kunnen wij elk project succesvol uitvoeren. U profiteert zo van de meerwaarde van goede samenwerking en van de kracht van onze transparante werkwijze.

Kies voor kwaliteit: 3M Select Gold Partner

Naast het Keurmerk Erkend Signbedrijf van brancheorganisatie Si’Bon en de status van Erkend Avery Supplier, zijn wij officieel 3M Select Gold Partner. Daarmee voldoen wij aan de strikte vereisten voor hardware, systeem- en softwarecomponenten, kwaliteitscontrole, productiefaciliteiten, capaciteit en technische vaardigheden van onze medewerkers. Deze erkenning staat verder onder meer voor de 3M MCS Garantie, de meest uitgebreide garantie in de grafische industrie. Ook kunnen wij 3M’s grafische folies snel en kosteneffectief leveren én monteren voor uw project. Of het nu gaat om uw voertuigen, gebouwen, producten of evenementen. Met uw keuze voor een 3M Select Graphic Provider Gold Partner bent u er dus zeker van dat uw grafische en print- en signeisen bij De Reclamemakers in veilige handen zijn.

Bewust duurzaam

De Reclamemakers vindt het haar verantwoordelijkheid om zo duurzaam mogelijk te ondernemen. We kiezen bewust voor de meest duurzame materialen en technieken. Dat is niet alleen minder belastend voor het milieu, u kunt ook extra lang gebruik maken van de producten die wij voor uw maken. Daarbij kiezen we voor innovatieve oplossingen. Het MVO-beleid is een speerpunt binnen onze missie en is gebaseerd op de waarden People, Planet en Profit.

People: de mens centraal
De mens staat centraal in onze dagelijkse bedrijfsvoering. Daarom investeren we in het welzijn en de persoonlijke ontwikkeling van onze medewerkers en hun omgeving. Groeikansen bieden we volgens het ‘leven lang leren’-model. We hebben werkplekken voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Het zogenaamde ‘social return’, bijvoorbeeld het instromen van ouderen vanuit een WW-uitkering in het werkproces, is bij ons realiteit. Zo dragen we bij aan een betere samenleving. In de werkcultuur van De Reclamemakers krijgt iedereen de gelegenheid zijn of haar talenten en vaardigheden te ontwikkelen. Diversiteit is hierbij waardevol. Als veel verschillende mensen samenwerken, presteren ze beter. Onze diverse teams zijn creatiever en hebben een groter probleemoplossend vermogen, met innovatiekracht als resultaat. Diversiteit zorgt voor verrijking binnen onze teams, een open sfeer, verhoogde motivatie en duurzame inzetbaarheid. Daarnaast zijn wij een door SBB officieel erkend leerbedrijf voor stagelopers: BBL- en BOL-leerlingen.

Planet: duurzaam gebruik van materialen en producten
Indien materialen herbruikbaar zijn nemen we dit altijd mee in ons advies aan de klant. Een aluminium frame van een huidige lichtreclame kan bijvoorbeeld vaak met wat (kleine) aanpassingen opnieuw gebruikt worden waardoor deze weer jaren mee gaat. Ons textiel is gemaakt van 100% gerecycled pet. Gebruikte PET-flessen worden op een waterbesparende manier gereinigd, versnipperd tot vlokjes en verwerkt tot granulaat. Dit wordt gesmolten, omgezet in vezels, gesponnen tot garen en uiteindelijk verwerkt tot nieuw textiel: 100% gerecycled, 100% planetproof.
Ons printwerk voeren wij uitsluitend uit met milieuvriendelijke (‘groene’) inkten van HP op milieuvriendelijke latexprinters. Daarbij gebruiken we, in nauwe samenwerking met onze leverancier 3M™, de allernieuwste generatie PVC-vrije folies: de flexibele 3M™ Envision™ Film. Deze folies zijn milieuvriendelijk door het ontbreken van PVC en ftalaten en daardoor uitermate geschikt als onderdeel van ons duurzaam milieubeleid. De folie beprinten wij in eigen huis met uitsluitend milieuvriendelijke latexinkten. Watergebaseerde latex-inkten bieden een gezondere oplossing voor het printen van bestickering met voordelen voor zowel onze werkplek als voor u. De inkten hebben zowel het Ecologo label als het Greenguard Gold label. Ze hebben een geringere impact op het milieu en zijn arm aan schadelijke chemicaliën die de kwaliteit van de lucht aantasten. De inkten zijn bovendien niet ontvlambaar en nikkel- en PVC-vrij. Op onze kantoor- en productieafdelingen printen wij op FSC-papier.
Naast onze duurzame producten hebben wij inmiddels een volledige milieustraat bij ons pand gerealiseerd. Nagenoeg alle verkochte materialen gaan bij ons in recycling. Omdat wij producten aanbieden die duurzaam zijn, vinden wij het ook correct om onze structuur hierop aan te passen. Afvalstromen zoals inkt, toner, papier, plaatmateriaal, metalen en verlichtingsbronnen scheiden wij in onze eigen milieustraat. Daarnaast nemen wij deel aan een rugpapier recycling programma. Alle folies worden geleverd op rugpapier. Dit rugpapier dient alleen voor de verwerking en het transport van de folie. Bij montage blijft dit over en kan het daarna naar de afvalverwerker. Dit is niet alleen een forse belasting voor het milieu, maar ook een flinke kostenpost. In plaats van het rugpapier weg te gooien, recyclen wij het. Het recyclingbedrijf verwerkt ons oude rugpapier weer tot nieuw (rug)papier. Dit leidt tot een verlaging van de CO2 voetafdruk, een besparing van afvalkosten en een vermindering van watergebruik. Verder maken we bij het verwerken en afvoeren van ons afval zo veel mogelijk gebruik van lokale partijen. Zo wordt op afroep het bedrijfsafval door mensen van een in de buurt gevestigde sociale werkplaats gescheiden in verschillende materiaalsoorten zoals aluminium, kunststof e.d. Maandelijks ledigen lokale recyclebedrijven in Utrecht e.o. de containers van ons gescheiden bedrijfsafval. Verpakkingsmaterialen gebruiken wij nauwelijks. Als wij verpakkingsmaterialen gebruiken, zijn het meestal de verpakkingsmaterialen van onze leveranciers die wij hergebruiken, zoals dozen en vulmateriaal. Voor het leveren van onze producten (her)gebruiken wij altijd verhuisdekens.

We hebben geïnvesteerd in een energiezuinig pand: ons bedrijfspand heeft energielabel A. Het energielabel A staat gelijk aan ‘zeer laag energieverbruik’ en is het groenste energielabel dat er is. Ook maken we tijdens het werk zoveel mogelijk gebruik van elektrische voertuigen, zoals: hoogwerkers. Hierdoor zorgen wij voor minder CO2 uitstoot.

Profit: productinnovaties en nieuwe technologieën
We vertalen de term profit ook wel in ‘prosperity’ (welvaart). Economische winst is nodig voor een verantwoorde bedrijfsvoering, wat vervolgens resulteert in maatschappelijke winst. Doordat wij winst maken, kunnen wij investeren in de mens, middelen en marktomgeving.

Werken bij De Reclamemakers

We hebben een hecht team van nieuwsgierige, toegewijde en getalenteerde mensen opgebouwd. Elk afzonderlijke goed getraind op zijn gebied. Van voorbereiding tot uitvoering. Ieder van ons brengt op een project een uniek perspectief met zich mee. Allen met hetzelfde doel; ontzorgen.

Voor uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar de volgende collega:

Allround signmedewerker

De Reclamemakers maken het.
Mail naar info@dereclamemakers.nl of
bel met 030 241 20 81