Mail ons info@dereclamemakers.nl
of bel 030 241 20 81 op werkdagen
van 07.30 – 17.30 uur

MBO Utrecht

Samenwerking MBO Utrecht en UW

Begin september 2019 starten studenten van de opleidingen Bouwkunde en Engineering van MBO Utrecht hun nieuwe studiejaar in het gebouw van UW. UW en MBO Utrecht gaan elkaar versterken met hun expertise in de (praktijk)opleiding van mensen voor technisch werk.
Aan ons de opdracht om MBO Utrecht te integreren in het gebouw van UW op de Niels Bohrweg in Utrecht.

Allereerst was het van belang dat MBO Utrecht aan de buitenkant van het pand zichtbaar zou zijn. Hiervoor hebben wij 1 banier in een bestaande mast mogen hangen. Er is een bord bijgeplaatst onder de zuil langs de weg. En er is een groot frame op het pand gemonteerd. MBO Utrecht is vanaf de weg nu goed zichtbaar.

Voor binnen kregen wij de opdracht om de route voor de MBO Utrecht studenten aan te brengen, met het verzoek om deze in lijn te houden met de huidige bewegwijzering. Wij hebben ervoor gekozen om alupanel borden in dezelfde breedte als de huidige verwijsborden te monteren, met daarop full colour prints met de verwijzingen. De nieuwe borden zijn op een nette en professionele manier aan het plafond gemonteerd, en op sommige posities onder de huidige borden gehangen, met plafondnokken en RVS draad.

Achter in het gebouw zit boven een apart gedeelte voor MBO Utrecht. Om dit aan te geven hebben wij de deuren voorzien van Sandblast folie dat gedeeltelijk bedrukt is met het MBO Utrecht logo.

Verder hebben wij een wand behangen met Airtex om de ruimte wat meer sfeer te geven. En er zijn bij de entree en in de kantine 2 nieuwe Roll Up banners geplaatst, waardoor ook bij binnenkomst duidelijk wordt dat MBO Utrecht in dit pand zit. Het voordeel van Roll Up banners is dat deze makkelijk verplaatst kunnen worden. En mocht MBO Utrecht ooit weer weg gaan, dan zijn ze makkelijk weg te halen.

Bekijk ook

Museum Het Rembrandthuis
Bewegwijzering, Gevel- & lichtreclame, Interieuraankleding, Retail & promotioneel, Voertuig & materieel
Main Energie
Bewegwijzering, Gevel- & lichtreclame, Interieuraankleding, Retail & promotioneel, Voertuig & materieel
Porsche Centrum Leusden
Bewegwijzering, Gevel- & lichtreclame, Interieuraankleding, Retail & promotioneel, Voertuig & materieel

De Reclamemakers maken het.
Mail naar info@dereclamemakers.nl of
bel met 030 241 20 81