Mail ons info@dereclamemakers.nl
of bel 030 241 20 81 op werkdagen
van 07.30 – 17.30 uur

Museum Het Rembrandthuis

Vind je weg in het museum

Jaarlijks heeft Museum Het Rembrandthuis ruim 200.000 bezoekers. Om ervoor te zorgen dat deze bezoekers altijd de weg door het pand vinden en altijd gebruik kunnen maken van de audiotour, hebben wij in samenwerking met Die Jongens uit Utrecht diverse signing in- en om het pand aangebracht.

De bewegwijzering is zo ontworpen dat deze perfect aansluit bij het behang en de overige uitingen in het museum. Er zijn wand-, plafond- en liftborden gemonteerd en er zijn zuilen voorzien van belettering. Voor de borden is gewerkt met di-bond plaatmateriaal welke zijn voorzien van een print met mat laminaat. De kleur wit op de borden is zo uitgekozen dat deze mooi aansluit bij de kleuren van de al behangen wanden.

We hebben diverse teksten op betonnen muren aangebracht. Hiervoor hebben wij een extreem hechtende folie en Acrylox letters gebruikt. Dit om vandalisme te voorkomen en te zorgen dat de teksten ten alle tijden te lezen zijn.

Tijdens het bezoek aan het Rembrandthuis is het mogelijk om een audiotour af te nemen. Bij de entree hebben wij de wand met apparatuur voor de audiotour beplakt met diverse iconen en teksten. Ook dit volledig in stijl met de andere uitingen in het museum op kleur, matheid en kleefkracht.

Als je van start gaat met de audiotour moet men eerst de audiotour scannen. Gezien in dit pand niet geboord kan worden en dit op een betonnen muur bevestigd zit, is er besloten 10mm forex (iets kleiner formaat dan het bordje) achter het bordje te monteren en dit direct op de betonnen wand aan te brengen. Hierdoor lijkt het net alsof het bordje zweeft en zitten er vormt het bij verwijdering geen beschadigingen aan de muur.

Ook de buitengevel van het museum is aangepakt. Op de ramen is groot de naam van het museum aangebracht met opliggende letters aan de buitenzijde. Dit is uitgevoerd met witte Acrylox letters. De dikte van de letters verschilt per lettergrootte om de leesbaarheid te garanderen.
Op de ramen zijn de letters eerst met witte folie aangebracht. Daarop zijn de opliggende Acrylox letters verlijmd. Zo is aan de binnenzijde de ‘beige’ lijm van de Acrylox letters gemaskeerd en zijn vuil en vlekken van onder de Acrylox letters niet zichtbaar. Dit geeft zowel binnen als buiten een strakke en mooie witte letter op de lange termijn.

Bekijk ook

De Kraamwolk
Bewegwijzering, Gevel- & lichtreclame, Interieuraankleding, Retail & promotioneel, Voertuig & materieel
Exota – King Louie
Bewegwijzering, Gevel- & lichtreclame, Interieuraankleding, Retail & promotioneel, Voertuig & materieel
Activation Heroes – Nutella Truck
Bewegwijzering, Gevel- & lichtreclame, Interieuraankleding, Retail & promotioneel, Voertuig & materieel

De Reclamemakers maken het.
Mail naar info@dereclamemakers.nl of
bel met 030 241 20 81